top of page

Dette kan jeg

hjelpe deg med

Grafisk designer til tjeneste!
Trykksaker

LKH tilbyr designtjenester og grafisk utforming av alt fra visittkort, brosjyrer og flyers, til rollups, bannere og reklameskilt. Alt som skal trykkes, kan vi designe. LKH har tett samarbeid med trykkerier som kan lage trykksakene, men ønsker dere å få det trykket selv så leverer vi trykkeklare filer.

Trykksaker
Plakater
Roll-up
Visittkort
Gavekort
Nettsider

Kvaliteten på nettsiden er avgjørende for hvordan dine kunder oppfatter ditt selskap og dine varer/tjenester. LKH lager nettsider som er tilpasset din bedrift, er brukervennlig, ser bra ut og fungerer på alle plattformer. Det er ikke alltid størrelsen på nettsiden som teller, men at den har en fin oversikt over bedriften og at den fremstår profesjonell. Nå brukes ofte sosiale medier til å vise hva som skjer i bedriften og for å få en levende bedrift, men det er viktig å ha en nettside i bunn som har de opplysningene som er viktig for at kunden velger akkurat deg.

Sharp-Bergen
Seba Permanent makeup
Lord Salong
PetterDahlService
Byggelaget vest as
Logo

En logo er et merke eller symbol som identifiserer bedriften din og det er viktig at denne fungerer både på store trykksaker og på nett. LKH lager en logo som er tilpasset slik at den dekker alle dine behov.

Du får en logo som kan brukes på trykksaker eller på nett, med mørk bakgrunn eller lys bakgrunn.

 

Thunold Bedriftsutvikling
All Senses
Seba gull
Åsane Musikklag
Naprapat Ina Barsnes
Folie

Folie kan brukes på de fleste overflater, og det ligger ingen begrensninger i hva som kan trykkes på den eller hvordan den kan skjæres ut. LKH ser løsninger og hjelper med å dekorere kontoret, bilen og utearealet.

 

Helfoliering brakke
Sølv metallic
Perforert folie
Vindusfolie
Pleksiglass
Foliedesign
Bilreklame
bottom of page